onderhoud aan alle 2 en 4 takt bromfietsen

| tel. 0174 - 226 797 | mobiel. 06- 20405568

  • Home
  • Info
  • Wie zijn wij

Eigenaar

 

Hallo, ik ben jos.

Samen met een aantal vrienden vormen we al heel lang een club, waar we de bromfietsen heel hoog hebben zitten. Met z’n allen, zijn we altijd bezig om de bromfietsen op de weg te houden. Zodoende zijn we stapje voor stapje steeds verder in het brommerwereldje geraakt.

We zijn ooit begonnen om met berini`s, zo hard mogelijk, snelle ronde tijden te rijden. Na de Berini (+) 1978 kwamen de snelle kreidlers en zundapps. De meeste bromfietsen werden gesloopt om van enkele onderdelen en crosser te maken. Je wilt niet weten wat er allemaal gesloopt, en weggegooid is.

Nu je iets “wijzer”bent geworden, zijn we ook zuiniger geworden op de bromfietsen.

Ik was van plan om alle liefhebbers een plek te geven waar we gezellig kunnen ouwehoeren over de brommer, technieken uit te wisselen, onderhoud plegen als je dat zelf niet kunt, maar waar je ook de onderdelen kunt bestellen, als je zelf ook graag sleutelt.

Dit doen we nu enige tijd, en dit is leuk. We krijgen snel de goede onderdelen binnen, en kunnen we een brommer weer zo goed als origineel de weg op helpen.

We hebben nu bijna alle merken bromfiets wel op de brug gehad voor reparatie of onderhoud.

Niets is ons te gek om de bromfiets maar weer in goede staat te krijgen. Door de jaren heen zijn we steeds een stapje verder gegaan in de techniek.

We reviseren bijna elk type bromfietsblok. Maken we zelf een elektronische ontsteking voor de Yamaha FS1.

Bewerken we de cilinder om de beste prestatie eruit te halen. Maken we zelf de kabelboom voor de bromfiets.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, als we een vraag krijgen om iets nieuws te organiseren gaan hier even voor

zitten en doen ons best om dit voor elkaar te krijgen.

Als je bromfiets maar blijft rijden, want we willen ook tochten gaan organiseren, waarna er tijd is voor een gezellig bakkie.

Informeer gerust, als je meer wilt weten.

We hopen dat onze hobby en inzet, een stimulans is voor jullie om eens te informeren, naar wat we voor je kunnen betekenen.

Wellicht tot ziens.

Jos


Altijd alles onder controle?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen